Smartlog v3 » havetid » Jeg er vild med designer lamper
Opret egen blog | Næste blog »

Jeg er vild med designer lamper

13. Jul 2011 12:28, persillerriet

 Der er mega udsalg i århus i alle forretninger og jeg har været så snu at spare op siden jul, sp nu kan jeg virkelig slå mig løs, på alle tangenter.

Jeg skal ud at købe belysning, jeg vil meget gerne have en Verner Panton pantop gulvlampe, den er super flot, og jeg har været online for at tjecke priser. Så jeg ved hvilket prisleje jeg skal slå til i.

Hvis jeg ikke finder lampen fra verner panton , drømmer jeg om en serie Fucia fra flos lamper, de er bare så enkle i udtrykket og vil passe godt over mit spisebord.

Drømmen er selvfølgelig at får råd til pantop og de tre flos lamper.

Inden for lamper og belæysning tror jeg at jeg er miljøskadet, efter som min mor er indretningsarkitekt og min far er direktør for en stor lampeproducent.

Så jeg tror at et af mine første ord var  pendel hvilket er et ord man knap nok kender som 10 årig. der gik heller ikke mange år før jeg havde belysning på min ønskeseddel.

Det næste du tænker er nok at jeg må have hundredevis af lamper, og jo jeg har mange lamper, men jeg har også slidt nogen op og byttet mig til andre eller købt og solgt.

 Mit bedste scoop er en gang jeg fandt en ph lampe i pendel udgave og solgte den på en auktion for 7000kr, jeg havde betalt 35 kr for den. ja man kan være heldig. 

    

pendel